Eesti laskesuusatipud stardivad täna ja homme Otepääl

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlastest on täna stardis Regina Oja, Kadri Lehtla, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim (fotol), Meril Beilmann, Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg, Kauri Kõiv ja Hans Kristen Rootalu.
Eestlastest on täna stardis Regina Oja, Kadri Lehtla, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim (fotol), Meril Beilmann, Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg, Kauri Kõiv ja Hans Kristen Rootalu. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna, 1. märtsil algab Otepääl IBU karikasarja hooaja eelviimane etapp, mis toob kodupubliku ette meie laskesuusatamise koondise tipud ja sportlased 28 riigist.

Eestlastest on täna stardis Regina Oja, Kadri Lehtla, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim, Meril Beilmann, Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg, Kauri Kõiv ja Hans Kristen Rootalu.

Esimesel võistluspäeval saab näha uudset võistlusformaati, esmakordselt võisteldakse Eestis supersprindis. Tegu on kaasahaarava võistlusega, kus kvalifikatsioonis tuleb sportlastel läbida kokku 3 kilomeetrit ning kaks lasketiiru. Kvalifikatsiooni 30 parimat saavad edasi finaali. Finaalid toimuvad mass-stardist. Kokku läbivad sportlased finaalis 5 kilomeetrit ning neli lasketiiru.

Nii kvalifikatsioonis kui ka finaalis on sportlastel kasutada igas tiirus üks varupadrun. Kui pärast viite lasku ja lisaks oleva varupadruni abil märke maha ei saada, tuleb suunduda 75 meetri pikkusele trahviringile.

Kokku on Otepääl võistlemas sportlased 28 riigist.

Võistlused on pealtvaatajatele tasuta.

PROGRAMM:

Reede, 01.03.2019

11:00 Supersprint kvalifikatsioon – naised

13:00 Supersprint kvalifikatsioon – mehed

15:30 Supersprint finaal – naised

16:00 Supersprint finaal – mehed

Laupäev, 02.03.2019

11:00 Sprint – naised

14:00 Sprint – mehed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles