Mõrvari tõus õigustas oma nime

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimeses toidupunktis Kurgjärvel said võistlejad häid soove rajale kaasa. Loo autori Madis Perli (nr 391) vasakul käel on sõber Kevin Limbo ja paremal hiljem head tempot teinud Mairolt Kakko. 
Esimeses toidupunktis Kurgjärvel said võistlejad häid soove rajale kaasa. Loo autori Madis Perli (nr 391) vasakul käel on sõber Kevin Limbo ja paremal hiljem head tempot teinud Mairolt Kakko. Foto: Einike Mölder

Laupäeval sõideti 44. Haanja maraton. Vabakutselise ajakirjanikuna käisin minagi rajal.

Olles Haanjas üles kasvanud, olen aastaid unistanud täispika Haanja maratoni läbimisest. 42 kilomeetrit klassikatehnikas rajal, mis on profiililt Eesti kõige raskem, tundub paras katsumus.

Ometi taipan alles võistluspäeva hommikul, 2. märtsil täie selgusega, millesse olen end seganud. «Ma pole elu sees nõnda palju ühel päeval suusatanud,» mõtlen endamisi, kuigi nooremana olen tegelenud kümme aastat murdmaasuusatamisega. Siiski on alles tänavune hooaeg olnud üle viie aasta selline, kus olen käinud rajal rohkem kui vaid ühel-kahel korral. Kogunenud on 200 suusakilomeetrit, mis pole siiski maratoniks piisav ettevalmistus.

Ettevalmistused mitmes stiilis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles