Valga vallavalitsuses alustas tööd uus projektijuht

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Gredzens.
Laura Gredzens. Foto: Valga vallavalitsus

Alates tänasest töötab Valga vallavalitsuses projektijuhi ametikohal 27-aastane Laura Gredzens.

Gredzens on lõpetanud Valga gümnaasiumi ja Tartu ülikooli bakalaureuseastmes saksa keele ja kirjanduse eriala, kõrvalerialana riigiteaduste eriala. 2017. a lõpetas ta samas ülikoolis rahvusvaheliste suhete magistriõppe. Ta on olnud vahetusõpilane nii Saksamaal kui ka Soomes.

Varasemalt on ta töötanud Valka Kunstikoolis sekretär-asjaajajana ja Läti-Eesti Instituudis tõlkijana, kus tegi igapäevaselt koostööd nii Valga kui ka Valka poolega, tegeledes muuhulgas projektide ja kursuste läbiviimise ning korraldusliku poolega. 

Valga vallavalitsuse projektijuhina ametisse asumine on tema jaoks positiivne ka seetõttu, et ta on pärit Valgast ning teab laiemalt piirkonna tausta ja vajadusi, mille arengusse soovib panustada. “Kindlasti on minu üheks eesmärgiks ka see, et üha enam noori leiaks Valga vallas tööd,“ nentis Gredzens. 

Tema peamiseks tööülesandeks vallavalitsuses on projekti GoSmart juhtimine ja projektis kirjeldatud ülesannete elluviimine. Lisaks tegeleb ta ka muude projektidega, valla turundamisega välispartneritele koostöös avaliku ja kolmanda sektori organisatsioonidega ning ettevõtjatega. Muuhulgas on ta ka seotud piiriülest koostööd puudutavate projektide elluviimiseks vajalike ürituste korraldamise, hangete läbiviimise, lepingute sõlmimise ja täitmise korraldamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles