Jaanus Raidal: muidugi olen kergelt pettunud

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Raidal
Jaanus Raidal Foto: Arvo Meeks

Tuntud poliitik ja omavalitsustegelane, kunagine riigikogu liige ning praegune Otepää vallavolikogu aseesimees Jaanus Raidal kandideeris riigikokku Võru-, Valga- ja Põlvamaal. Kolme maakonna peale kokku sai ta 242 häält.

«Valimistulemus oleks võinud parem olla,» tõdes keskerakondlane Raidal. «Tänan toetajaid, kes usuvad minusse.»

Meenutuseks: 1992. aasta riigikogu valimistel sai ta ERSP nimekirjas kandideerides 5341 häält.

«Muidugi olen kergelt pettunud, aga samas tänulik neile 242-le valijale, kes minu poolt hääletasid,» lisas ta. «Isiklikus plaanis läheb elu edasi. Tunnen muret selles, et Keskerakonna juhtimisel toimetanud koalitsiooni toel õnnestus tuua tähelepanu Kagu-Eestile, aga kuidas edasi? Esmakordselt avanes võimalus hakata ellu viima Kagu-Eesti arenguprogrammi riigi toel, plaanis oli vähendada mustkatteta riigiteede osakaalu meie piirkonnas, mis on Eesti kõrgeim – 50 protsenti. Edasi arendada tasuta ühistransporti, mis ülioluline meie piirkonna inimestele valimiseelsete kohtumiste põhjal.»

Raidali sõnul on ja jääb ta siinse piirkonna patrioodiks. «Kahjuks riigitasandil ei saa kaasa rääkida ja sõnumit edastada meie inimeste nimel. Selline tulemus. Aga soovin riigimehelikku tarkust kõigile, kes valituks osutusid ja Kagu-Eesti jätkuvat märkamist!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles