Meeskonna parim snaiper Celminš sihib Branikiga medalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Celminš
Andris Celminš Foto: Elmo Riig / Sakala

Sloveenia kõrgliigas naasid Valgast pärit käsipallur Andris Celminš ja RK Maribor Branik võitude teele, olles 31: 15 paremad Hrastniki RK Dol TKIst. Eesti koondise paremsisemine Celminš viskas neli väravat.

Aasta esimeses kahes mängus olid Branikil vastas esikolmiku meeskonnad. Ribnica RD Rikole kaotati 24: 26 ja Velenje RK Gorenjele 20: 21 ning lisaks tehti 28: 28 viik tugeva Trebnje RK Trimoga.

«Velenje-mäng oli eriti valus, sest juhtisime teisel poolajal ja mängisime üpriski hästi. Ribnicaga olime pikalt viie-kuue väravaga taga, lõpus saime vahe kahe peale ja võimaluse kaotusseis minimaalseks vähendada, aga ei midagi enamat,» meenutas Celminš.

Tegelikult on aga seis tema sõnul palju helgem kui aasta tagasi. «Oleme praktiliselt kindlustanud koha esikuuikus, mullu jäime suureks pettumuseks võimalusest medalitele mängida eemale.»

Eesmärk on ikka medal. «Muidugi on sinna veel pikk tee ja peame omavahelised mängud Velenjega võitma, kuid see pole võimatu,» arvas Braniki tänavune parim snaiper, kel kõikide sarjade peale kirjas 65 väravat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles