Coop Põlva jäi kodus tabeliliidrile alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otto Karl Kont (nr 10) viskas Coop Põlva parimana 6 väravat tabeliliidri väravasse FOTO: Helin Potter
Otto Karl Kont (nr 10) viskas Coop Põlva parimana 6 väravat tabeliliidri väravasse FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Meistriliiga vaheturniir jätkus Coop Põlva ja HC Kehra Horizon Pulp&Paper vahel, kus Coop Põlva pidi hoolimata võitlusest tunnistama tabeliliidri paremust tulemusega 24: 32.

"Esimene poolaeg oli võitluse poolest ja ka muidu päris hea. Pallikaotustega patustasime just teisel poolajal. Praaki oli liiga palju ja viimased kümme minutit vajusime ka mentaalse poole pealt ära. Mängijatel annavad ka väiksemad vigastused tunda, mis takistab mängimist tervet mängu. Lõppkokkuvõttes võttis tugevam oma," võttis treener Kalmer Musting kohtumise kokku.

Väravatega panustasid Põlva meeskonna mängijad järgmiselt: Otto Karl Kont 6, Tõnis Kase 4, Andreas Rikken, Priit Jõks, Marken Järv, Markel Veiko 3 ja Tõnu Jõks 2.

Coop Põlvale jätkub meistriliiga vaheturniir 14. märtsil, kui kohtutakse Mesikäpa hallis HC Tallinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles