Jaanikese kooli sportlased suundusid Queeni saatel maailmamängudele

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanikese kooli direktor Jaanika Käst (keskel) saatis maailmamängudele teele Vadim Šemeljovi (vasakult), Ragnar Orehhovi, Aleksandrs Zaicevsi ja Evo Saare.
Jaanikese kooli direktor Jaanika Käst (keskel) saatis maailmamängudele teele Vadim Šemeljovi (vasakult), Ragnar Orehhovi, Aleksandrs Zaicevsi ja Evo Saare. Foto: Erakogu

Kolmapäeval saatis Valga Jaanikese koolipere pidulikult teele õpilased ja juhendajad, kes esindavad Eestit eriolümpia suvistel maailmamängudel Araabia Ühendemiraatides.

Kooli õpilased Ragnar Orehhov, Aleksandrs Zaicevs ja õpetajad Evo Saar ning Vadim Šemeljov asusid Araabiasse teele täna varahommikul koos maailmamängude delegatsiooniga. Koos nendega sõitis maailmamängudele ka kooli vilistlane ja praegune Valgamaa kutseõppekeskuse õpilane Margus Karulin. Kool on maailmamängudel esindatud kahel alal: Ragnar ja Margus võistlevad jalgpallis ning Aleksander judos.

Võistlejad said üllatuse osaliseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles