Lõuna-Eestis pole kerge lasterikas olla

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa lasterikaste perede eestkõnelejal Angeelika Elvetil on lapsi neli ja tema pere tuleb kenasti toime. Kõigi maakonna suurperede elu aga nii kerge pole. 
Valgamaa lasterikaste perede eestkõnelejal Angeelika Elvetil on lapsi neli ja tema pere tuleb kenasti toime. Kõigi maakonna suurperede elu aga nii kerge pole. Foto: Arvo Meeks

Hiljuti vallalt tunnustuse pälvinud Valgamaa lasterikaste perede ühingusse kuulub 65 peret, kellest suurimas sirgub 12 last. Ühingu juhatuse liige Angeelika Elvet tõdeb, et tunnustust saada on tore, kuid suurperede igapäevaelu pole kaugeltki lust ja lillepidu.

Äsjasel Eesti Vabariigi aastapäevaaktusel tunnustati Valgamaa lasterikaste perede ühingut Valga valla aastaringi tiitliga. Milliseid tundeid see tekitab?

See oli suur üllatus. Ühing on tegutsenud 16 aastat ja hea, et seda tööd, mis tehtud, on märgatud ja tunnustatud. See tekitab hea tunde, et seda, mida teeme lasterikaste perede heaks, on vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles