Ritsu karikat ihkas endale kaheksa tiimi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ritsu Karikas
Ritsu Karikas Foto: Korvpalliklubi Valgamaa

Ritsu spordibaasis sai hiljuti teoks traditsiooniline korvpalliturniir Ritsu Karikas, mille korraldasid Tõrva spordiselts ja korvpalliklubi Valgamaa.

Lahingusse karika nimel asus kaheksa meeskonda. Tänavakorvpalli formaadis peetud turniiril said kokku kogenud mängumehed ja alles korvpalliga alustanud noored.

Alagruppide võitjad Mediq Eesti ja korvpalliklubi Valgamaa II läksid kokku finaalis. Tulisest heitlusest väljusid võitjatena ja viisid Ritsu karika endaga korvpalliklubi Valgamaa II võistkond koosseisus Märten Punt, Tenno Liivatalu ja Oliver Kaljuvee. Teise koha medalid sai kaela meeskond Mediq Eesti, kus mängisid Rene Viljaste, Antti Hanson, Martin Pungas ja Priit Raja. Tõrva valla parimatena saavutas kolmanda koha tiim nimega 2-kordsed, kus mängisid Rait Taul, Erki Säks, Artjom Rogovoi ja Mario Printsmann.

Finaali parimaks mängijaks osutus Tenno Liivatalu. Turniiri parimaks mängijaks valiti aga Rene Viljaste, viskevõistluse võitis Erki Säks. 

ÜLDJÄRJESTUS

  1. KK Valgamaa II
  2. Mediq Eesti
  3. 2-kordsed
  4. KK Valgamaa I
  5. Keeni Kangelased
  6. Koolipoisid
  7. Tsabi Mannschaft
  8. BC 21 Punni
Allikas: Tõrva spordiselts
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles