Kontsert pakatab romantikast

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas astub publiku ette Jassi Zahharov.
Teiste seas astub publiku ette Jassi Zahharov. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Märtsis tulevad kokku kuus Eesti meeslauljat, et tähistada üheskoos naistepäeva imekaunite ja romantiliste kontsertidega pealkirjaga «Meestest naistele».

Kokku antakse neli kontserti. Tähelepanuväärne on aga, et kui kontsertidest kolm antakse Eesti suuremates linnades – Tallinnas, Tartus ja Pärnus –, siis nendest viimane ootab ees pühapäeval Mooste mõisa folgikojas.

Esinevad Koit Toome, Tanel Padar, Marko Matvere, Jassi Zahharov, Juss Haasma ja Kalle Sepp. Kõlavad romantikast pakatavad laulud nii üksinda kui koos ühise bändina, kus iga laulja mängib ise üht instrumenti. Et õhtule veel veidi vunki juurde anda, astuvad lauljad välja oma tavapärastest rollidest. Juss Haasma, keda oleme näinud nii «Kremli ööbikutes» kui ka Grapsi kehastamas, võtab koha sisse hoopis trummide taga.

Külalisesinejana astub lavale saate «Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja võitja Saara Kadak, et tuua lauludesse ka veidi naiselikku poolt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles