Valgamaa ettevõtluskonkursi võit läks Hargla kooli

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa noorte ettevõtluskonkursi «Nupp nokib» võitis Hargla kooli minifirma R- Golf koosseisus Piia Ruotsi, Rainer Truks ja Airo Pettai. Neid juhendab Marek Mekk.
Valgamaa noorte ettevõtluskonkursi «Nupp nokib» võitis Hargla kooli minifirma R- Golf koosseisus Piia Ruotsi, Rainer Truks ja Airo Pettai. Neid juhendab Marek Mekk. Foto: Nupp nokib

Valgamaa noorte ettevõtluskonkursi «Nupp nokib» 2018/2019 võitis Hargla kooli minifirma R- Golf.

R-Golf tegutseb koosseisus Piia Ruotsi, Rainer Truks ja Airo Pettai ning neid juhendab Marek Mekk.

Teise koha pälvis Tsirguliina kooli minifirma Lõbudikud koosseisus Kerttu-Liis Betttler, Risanna Mooses ja Caro Liis Saaremäe, kelle juhendajateks on Katre Kikkas ja Merlika Hüdsi. Kolmas koht läks minifirmale Saunasõbrad koosseisus Brit Marii Veri, Karmen Mõts, Rasmus Susi ja Morris Tann. Neid juhendab samuti Marek Mekk.

Viljandimaa Arenduskeskuse kaks eripreemiat läksid Valga gümnaasiumi õpilasfirmadele Kikerherne Snäkk koosseisus Erika Rääk ja Cärtin Rikka (juhendaja Egle Kõvask) ja Kogra Äri koosseisus Artjom Maksimtšuk, Karl Johannes Tsarjov, ja Kristo Koger (juhendaja Marek Mekk).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles