Taheva noortekeskuses on ametis uus noorsootöötaja

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21. veebruarist on Taheva noortekeskuses noorsootöötajana ametis 27-aastane Madli Must, kes on pärit Tartumaalt Alatskivilt.
21. veebruarist on Taheva noortekeskuses noorsootöötajana ametis 27-aastane Madli Must, kes on pärit Tartumaalt Alatskivilt. Foto: Erakogu

21. veebruarist on Taheva noortekeskuses noorsootöötajana ametis 27-aastane Madli Must, kes on pärit Tartumaalt Alatskivilt.

Pärast Alatskivi keskkooli lõpetamist asus Must õppima Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemiasse huvijuht- loovtegevuse õpetaja erialal. Õppimise ajal töötas ta huvijuhina ja peale lõpetamist alustas tööd Alatskivi Kunstide Koolis direktori ja tantsuõpetajana. „Rahvatantsu õpetajana olen tantsupidudele viinud kolm erinevat rühma. Otsapidi olen jõudnud ka ettevõtlusesse, kus olen püüdnud teostada oma ideid,“ lisas Madli.

Tahevasse elama sattus ta tänu oma elukaaslasele, kes otsustas umbes aasta tagasi kolida maale. “Looduslähedane elu, puhta toidu söömine ja värskes õhus liikumine on meile mõlemale olulised. Kuna avanes võimalus siin kandis erialast tööd teha, võtsin väljakutse vastu,“ põhjendas Madli kandideerimist noorsootöötaja ametikohale.

Madlile meeldib noortega töötada ja seetõttu sujub ka Tahevas koostöö noortega hästi. Tema arvates on kohalikud noored väga aktiivsed ja tegusad ning koos nendega on võimalik midagi suurt ja vahvat ette võtta. „Taheva noortekeskuse noored on juba harjunud, et igapäevaselt toimetab nendega koos välisvabatahtlik, kellega saab inglise keelt praktiseerida. Päris paljud noored ei ole aga ise välismaale reisida saanud. Seepärast on minu üheks eesmärgiks ette võtta üks hariv projekt. Olen ise palju reisinud nii Euroopas, kui ka Aasias ja tean suurepäraselt, kui arendavad ning silmaringi avardavad on sellised ettevõtmised,“ rääkis Madli oma lähiaja plaanidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles