Riigikogu liige taastab kodu jõudumööda

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sibul tulekahjus kannatada saanud kodu ees 2017. aasta sügisel päev pärast põlengut: «2009. aasta jaanipäevast jäime siia. Oleme vaikselt toimetanud, ehitanud. Ja ehitame edasi.» 
Priit Sibul tulekahjus kannatada saanud kodu ees 2017. aasta sügisel päev pärast põlengut: «2009. aasta jaanipäevast jäime siia. Oleme vaikselt toimetanud, ehitanud. Ja ehitame edasi.» Foto: Maarius Suviste

Riigikogu liige ja Isamaa peasekretär Priit Sibul, kelle kodu Otepää vallas tunamullu tuld võttis, taastab maja jõudumööda. Lähiajal on plaan uus katus peale panna.

«Sattusin erakonnas töö peale, kus iseenda asjade jaoks on kõige vähem aega,» nentis Sibul, kes üle-eelmisel aastal kinnitati erakonna peasekretäriks.

Rääkides põlenud kodu taastamisest, ütles ta, et kindlustuse ekspertiis on tehtud. Ta võttis arhitekti appi, et asjaajamine oleks üdini korrektne. «Kuna tahan maja juures mõnda asja muuta, siis palusin arhitekti, et ta vaataks kõik täpselt üle,» märkis Sibul. «Tahaksin, et kõik oleks läbi projekteeritud ja mõeldud, et kui ehituspakkumisi võtan, oleks see adekvaatne. Mitte nii, et ehituse käigus selgub, et mina mõtlesin nii ja ehitajad naa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles