Päevatoimetaja:
Tiit Loim
Saada vihje

Kohalikku toitu lisandub teadus

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Lõuna-Eesti toidutootjaid kutsutakse maaülikooli laboritesse retsepte katsetama.
Lõuna-Eesti toidutootjaid kutsutakse maaülikooli laboritesse retsepte katsetama. Foto: Arved Breidaks

Eesti Maaülikool ulatas Lõuna-Eesti toidutootjaile abikäe. Üheskoos otsitakse kohalike toodete väärindamiseks uusi lahendusi, mis väikefirmadel üksi pusides üle jõu käib.

«Eesti Maaülikool on biomajanduse ja ringmajanduse võtnud endale südameasjaks, et me suudaks väärindada seda, mis looduse abiga on toodetud maksimaalse kasuga inimesele ja minimaalse kahjuga loodusele,» rääkis maaülikooli rektor Mait Klaassen esmaspäeval Võrus peetud seminaril.

Toidulaboritest saab abi

Tagasi üles