Edgar Valteri kasutütar kirjutas kunstniku auks raamatu

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu «Aastaring pokudega. Mõtte­rännakud Edgar Valteri radadel» esitlusele ja näituse avamisele tuli kohale hulgaliselt inimesi.
Raamatu «Aastaring pokudega. Mõtte­rännakud Edgar Valteri radadel» esitlusele ja näituse avamisele tuli kohale hulgaliselt inimesi. Foto: Siim Saavik

Siin on meile tuttav iga puu, iga põõsas, iga kivi, iga känd, iga mätas. Uskuge või mitte, isegi päikene ja pilved. Just nii kõlasid värsked read Edgar Valteri kasutütre Külli Lepiku kirjutatud raamatust «Aastaring pokudega. Mõtterännakud Edgar Valteri radadel». Lisaks teose esitlusele avati Tartus Mileedi keskuses ka kunstniku maalidest tehtud reprode näitus.

Raamatusse on pikitud ka kunstniku pokujoonistusi ning autori enda tehtud loodusfotosid Pöörismäelt ja mujalt Võrumaalt. Trükilõhnaline lugu räägib aja kulgemisest ja loodusest ning on põhiliselt mõeldud just täiskasvanutele.

Raamat trükiti kahes keeles

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles