Sisukord
Varia
Postimees

«Peakokkade aasta» toob Pühajärvele Eesti tippkokad

2 min lugemist
GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu kutsub külla tuntud Eesti tippkokad, kellega koos valmistatakse ainukordseid roogasid. FOTO: Maarius Suviste

Otepääl asuvas GMP Pühajärve restoranis toimub sel aastal ürituste sari «Peakokkade aasta». Kuuel kevad- ja sügiskuul tulevad GMP peakokale Koit Uustalule külla tuntud Eesti tippkokad, kellega koos valmistatakse ainukordseid roogasid. Vahepeal saab kuulata põnevaid jutte toidust ja toidutegemise telgitagustest.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Esmalt tuleb külla restoran Cru peakokk Dmitri Haljukov. Ta on esindanud Eestit edukalt kokkade olümpial – Bocuse d´Or võistlusel Prantsusmaal Lyonis, kus Eesti saavutas seni kõrgeima 14. koha.

«Peakokkade aasta» on jätk GMP viimasel kolmel aastal toimunud ürituste sarjale: varem on toimunud «Rahvusköökide aasta», «Toiduajastute aasta» ja «Sõprade aasta».

08.07.2020 12.07.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto