Päevatoimetaja:
Mati Määrits

«Peakokkade aasta» toob Pühajärvele Eesti tippkokad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu kutsub külla tuntud Eesti tippkokad, kellega koos valmistatakse ainukordseid roogasid.
GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu kutsub külla tuntud Eesti tippkokad, kellega koos valmistatakse ainukordseid roogasid. Foto: Maarius Suviste

Otepääl asuvas GMP Pühajärve restoranis toimub sel aastal ürituste sari «Peakokkade aasta». Kuuel kevad- ja sügiskuul tulevad GMP peakokale Koit Uustalule külla tuntud Eesti tippkokad, kellega koos valmistatakse ainukordseid roogasid. Vahepeal saab kuulata põnevaid jutte toidust ja toidutegemise telgitagustest.

Esmalt tuleb külla restoran Cru peakokk Dmitri Haljukov. Ta on esindanud Eestit edukalt kokkade olümpial – Bocuse d´Or võistlusel Prantsusmaal Lyonis, kus Eesti saavutas seni kõrgeima 14. koha.

«Peakokkade aasta» on jätk GMP viimasel kolmel aastal toimunud ürituste sarjale: varem on toimunud «Rahvusköökide aasta», «Toiduajastute aasta» ja «Sõprade aasta».

Tagasi üles