Otepää parasportlane tuli taas maailmameistriks

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Teearu tuli sprindis maailmameistriks tänu kogemustele ja väga headele suuskadele.
Hans Teearu tuli sprindis maailmameistriks tänu kogemustele ja väga headele suuskadele. Foto: Erakogu
Otepääl elav parasportlane Hans Teearu tuli taas murdmaasuusatamises maailmameistriks.

Teearu võistles hiljuti Prantsusmaal Lans-en-Vercorsis Rahvusvahelise Intellektipuudega Sportlaste Organisatsiooni (INAS) MM-il murdmaasuusatamises.

Võistlustest võttis osa 12 riigi sportlased. Eelmise aastaga võrreldes oli Venemaa koondis täienenud uute ja tugevate sportlastega.

Esimesel võistluspäeval saavutas otepäälane Hans Teearu III koha 10 km klassikalises sõidustiilis Venemaa sportlaste järel, kaotades esimesele 28,6 sekundiga. Teisel päeval viidi läbi 1,2 km sprint klassikalises stiilis, kus Hans Teearu tuli maailmameistriks tänu kogemustele ja väga headele suuskadele.

«Soovime, et Hans Teearul ja tema treeneril Kalju Ojastel jätkuks motivatsiooni ja tahet jõuda 2022. aasta taliparaolümpiamängudele,» ütles Eesti Vaimsete Puuetega Inimeste Spordiliidu juhatuse liige Mallika Koel.

Murdmaasuusataja Hans Teearu on nüüd juba mitmekordne maailmameister. 2017. aastal kuulutati ta Eesti Paraolümpiakomitee parimaks meessportlaseks.

Otepää parasportlane Hans Teearu tuli taas maailmameistriks.

Erakogu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles