Esimesed taksoäpi autojuhid tegutsevad nüüd ka Kagu-Eestis

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kagu-Eestis on tekkinud esimesed Taxify äpiga liitunud taksojuhid. Mobiilirakendus hakkab aga edaspidi kandma nime Bolt. Pilt on illustratiivne.
Kagu-Eestis on tekkinud esimesed Taxify äpiga liitunud taksojuhid. Mobiilirakendus hakkab aga edaspidi kandma nime Bolt. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Taksode mobiilirakendus Taxify muutis hiljaaegu oma nime Boltiks ning sellega on liitunud ka esimesed Kagu-Eesti autojuhid. Võrus on üks sellistest juhtidest Heimar Nahksepp, kelle sõnul on Bolti hind tavataksost neljandiku võrra soodsam ning mobiiliäpp nii sõitjale kui ka juhile mugavam.

Teenust vajavad ka väikelinnade inimesed

Bolti Kesk- ja Ida-Euroopa suhtekorraldusjuht Karin Kase kinnitas, et Võrus käivitati taksojagamise teenus 20. jaanuaril. «Meie plaan on teha sõiduteenus kättesaadavaks nii paljudes Eesti linnades kui võimalik,» rääkis Kase, kelle sõnul tegutsetakse praegu Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus, Kohtla-Järvel, Jõhvis, Haapsalus, Kuressaares, Viljandis, Võrus, Rakveres, Sillamäel ja Maardus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles