Riimkroonika konkursi võidutöö kõneleb investeeringutest

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Konnula ehk Contra vaatas kõik tööd üle ja nii selgus ka võitja, kelleks sai Karl Mõts.
Merle Soonberg
Margus Konnula ehk Contra vaatas kõik tööd üle ja nii selgus ka võitja, kelleks sai Karl Mõts. Merle Soonberg Foto: Merle Soonberg

Otepää valla riimkroonika kirjutamise võistluse võitis ettevõtja ja volikogu liige Karl Mõts.

Võistlusel osales kaheksa inimest, kokku laekus üheksa tööd. Riimid olid kõik väga vaimukad ja toredad, ütles asutuse Otepää Kultuurikeskused loomejuht Merilin Kirbits. Võistlustööd vaatas üle Margus Konnula ehk Contra, kes valis välja kolm parimat.

Eelmisel reedel, koos «Vaikse muusika õhtuga», tänati ja tunnustati Otepää kultuurimajas riimkroonika kirjutajaid. Kohal oli ka Contra ise, kes luges kõik tööd ette ning kuulutas välja parima, kelleks on Karl Mõts tööga «Investeeringute nimekiri».

Kõik osalejad said endale Contra luulekogu «Samal ajal sajal jalal» tema autogrammiga. Kolm parimat läksid koju uue kauni läikiva märkmikuga, kuhu oli luuletaja kirjutanud tagasisidet nende tööde kohta.

«Loodan, et sellest riimkroonika kirjutamisest saab üks tore traditsioon, mille kaudu saab hetkeemotsioone ja eluolu kirja panna, millega talletuvad ka mälestused ja Otepää ajalugu,» ütles Merilin Kirbits. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles