Galerii: Võru peatänava kõrvale maandunud helikopter muutus lasteaia laste pildistamiskohaks

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võru peatänava äärde maandus täna keskpäeval Grossi toidukaupade helikopter. Läikiv õhusõiduk muutus peagi lähedal asuva Sõlekese lasteaia laste lemmikuks – Jüri tänava äärde parkinud helikopteri taustal tehti pilte rühmade kaupa. Helikopter maandus valmiva toidukaupluse ehitusplatsi kõrvale.

Uus Grossi kauplus valmib Jüri ja Niidu tänava vahel asuvale kinnistule, mõnesaja meetri kaugusel asuvad Coop Maksimarket ja Rimi. Kesklinna poole minnes jääb krundi külje alla Võru turg.

Pood ehitatakse Võru linna suurima magalapiirkonna südamesse. «Paljudele jalakäijatele saab see nende lähikaupluseks. Võtsime arvesse, et Võrus elab selles piirkonnas üsna palju inimesi,» rääkis Grossi kauplusteketi omanikfirma OG Elektra üks juhte Georg Gross.

1200-ruutmeetrine pood kerkib linna läbiva Jüri tänava äärde ning peaks valmima juba sellel aastal. Hoone läheb maksma ligikaudu 1,5 miljonit eurot.

Grossi kauplusteketi pood on seni asunud Võru Kagukeskuses, mille omanik tegeleb praegu laiendustöödega. See oli ka üks põhjus, miks otsustati ehitada uus pood. 

Uues kaupluses saab tööd ligikaudu 20 inimest, kellest suur osa tuleb senisest poest üle. «Ideaalne oleks, kui Kagukeskuse poe sulgemise järel saaksime kohe avada oma uue kaupluse,» lisas Gross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles