GALERII: Esikolmiku kohad jäeti Põlvamaale

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval pandi Räpina vallas Linte külas punkt neljast mängust koosnenud Põlvmaa lahtistele mälumängu meistrivõistlustele.

Esikoha napsas taas kord ning tänavuseks Põlvamaa meistriks tuli Kuke talu esindus, kuhu kuulusid Mart Kiisk, Rein Hiob, Tõnis Mark ja Veiko Tonts. Teise koha sai võistkond Rjabina ja kolmanda Meltsaare. Nii jäigi esikolmik Põlvamaa piiridesse, kuigi viimati mainitud tiimi hulgas oli ka Võrumaa mehi. Neljandaks jäi võistkond Cremex ja viiendaks Flamingo. Mullune meister Põlva jäi seekord kuuendaks.

Seekord astusid kilbarid sammu neljandasse aastakümnesse – võistluse ühe korraldaja Koit Noogi sõnul sai turniir teoks 31. korda. «Mõne korra on vahele jäänud ja alul asendas maakonda sõna rajoon.»

Turniirimängud peeti Põlvas, Kanepis, Vana-Koiolas ja Lintes ning seekord oli osalejaid nii Põlvamaalt kui ka kolmest naabermaakonnast, kokku 13 võistkonda. Parimaks võistluspaigaks korralduse poolest tunnistasid osalised Kanepi rahvamaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles