Opositsioon kõigutab vallajuhi tooli

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni sõnul on umbusalduse algatajatel kas puudulikud teadmised või otsivad nad lihtsalt tähelepanu.
Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni sõnul on umbusalduse algatajatel kas puudulikud teadmised või otsivad nad lihtsalt tähelepanu. Foto: Arvo Meeks

Teisipäevasel Tõrva vallavolikogu istungil andis kuus opositsioonisaadikut üle umbusaldusavalduse Tõrva vallavanemale Maido Ruusmannile.

Sotsiaaldemokraat Tarmo Tamm ütles, et opositsioon tunneb tõsist muret selle üle, kuidas valda juhitakse. Eriti kahetsusväärseks peetakse eelarvemenetluse venimist ja seejuures väidetavalt tehtud protseduurilisi vigu. Vallavalitsus esitas tema sõnul 18. detsembri volikogu istungil vaid eelarve lühitutvustuse. Kusjuures eelarve ei olnud tasakaalus ega esitatud eelnevalt volikogu majandus- ja eelarvekomisjonile. Ka ei olevat vallavalitsus edastanud materjale teistele volikogu komisjonidele. «Vastu võetud eelarve on seega lähtuvalt Tõrva valla finantsjuhtimise korrast õigustühine.»

Vallajuht eitab rikkumisi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles