Ilmus rahvakultuuri aastaraamat

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja ilmus rahvakultuuri aastaraamat.
Äsja ilmus rahvakultuuri aastaraamat. Foto: Rahvakultuuri keskus

Äsja ilmunud rahvakultuuri aastaraamatu puhul on tegemist 22. väljaandega aastaraamatute sarjast, millest leiab huvitavad lugemist maakondade kaupa. Raamatus on ära toodud erinevat statistikat ja lugusid kõikidest maakondadest. Sellest aastast alates saab raamatut lugeda ka elektrooniliselt.

«See on ajaraamat, mida on välja antud juba 22. aastat. Rahvakultuuri mõistes ei saa me ajaarvamist aga üksnes nende aastatega mõõta, sest meie oma rahva kultuur on tunduvalt vanem ja rikkalikuma elumustriga. Eesti rahvakultuuri on kujundatud juba aastatuhandeid ning iga järgneva aastaga on meie elus midagi uut ja põnevat, millega üksnes täiendame selle eluraamatu põnevaid lehekülgi,» ütles Rahvakultuuri Keskuse direktor Kalle Vister.

Aastaraamatu kujundas ja küljendas Triinu Sarv. Trükkis Paar OÜ ning raamatu tiraažiks on 400 eksemplari. 

Elektroonilist aastaraamatud saab lugeda aadressilt: http://www.rahvakultuur.ee/s2/3482_19435_1647_Elektrooniline_versioon.pdf

Kõigil huvilistel on aastaraamatut võimalus osta hinnaga 5 eurot. Trükised on kättesaadavad Rahvakultuuri Keskusest Leola 15, Viljandi või J. Vilmsi 55, Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles