Võistluse võitsid Kalev/Cramo tantsutüdrukud

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlvas Mesikäpa spordihallis sai teoks kaheksas vabariiklik ergutustantsijate festival-võistlus, mis on Eestis ainukene taoline mõõduvõtt.

Seekordse võistluse võitis kõigest kolme napi edupunktiga Kalev/Cramo DanceAct Dance Team, teiseks tuli TalTech Cheerleaders ja kolmandaks Saaremaa tantsutüdrukud. Parim naisergutaja oli Kati-Liis Karja ja parim meesergutaja Martin Joonas Pariis.

Tiime hindasid kohtunikena Kristiin Kulpson, Andre Laine, Eneli Rüütli ja Maarja Pruuli. Mesikäpa halli oli pealtvaatajatena kohale tulnud 140 inimest.

Andre Laine, kes on sellise võistutantsimise idee algataja, sõnas, et tegelikult on esimesest üritusest möödas juba üheksa aastat, kuid üks aasta jäi vahele.

Teema hakkas teenekat tantsujuhti paeluma just siis, kui ta ise tegeles Põlva Serviti tantsutüdrukutega. Toona polnud keegi veel sellist üle-eestilist sündmust korraldanud.

Laine sõnul võib Maarjamaal olla kokku umbes 15 ergutustantsutiimi. Laupäevasel võistlusel oli kohal kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles