Liiklustalgutel toodi esile pea 2000 ohtlikku kohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei- ja piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik Sirle Loigo tõdes, et kiirusest sõltub ka see, kui rasked on õnnetuse tagajärjed.
Politsei- ja piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik Sirle Loigo tõdes, et kiirusest sõltub ka see, kui rasked on õnnetuse tagajärjed. Foto: Erakogu

Veebilehel liiklustalgud.ee märgiti ära ligi 2000 ohtlikku kohta, kus politsei aprilli alguses toimuvatel talgutel asub järelevalvet tegema

"Kuue päevaga märgiti kaardile pea 2000 kohta, kus liigne kiirus on probleem," ütles politsei- ja piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik Sirle Loigo.

"Rohkem kui pool teadetest käib Tallinna ja Harjumaa teede ja tänavate kohta ning see on ka arusaadav, sest seal on kõige rohkem liiklejaid. Töötame sisestatud info läbi ning 3. aprilli hommikust hakkavad rohkem kui paarsada politseinikku soovitud kohtades kiirust mõõtma," lisas Loigo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles