Jaanikese kooli sportlased tõid maailmamängudelt koju kaks medalit

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanikese kooli praegused ja endised õpilased võeti Tallinna lennujaamas pidulikult vastu. Tagumises reas istuvad Mai Talu (vasakult), Jaanika Käst, Evo Saar, Jaanus Paris, Aleksandrs Zaicevs ja Margus Karulin. Esireas on Vadim Šemeljov (vasakul) ja Ragnar Orehhov.
 
Jaanikese kooli praegused ja endised õpilased võeti Tallinna lennujaamas pidulikult vastu. Tagumises reas istuvad Mai Talu (vasakult), Jaanika Käst, Evo Saar, Jaanus Paris, Aleksandrs Zaicevs ja Margus Karulin. Esireas on Vadim Šemeljov (vasakul) ja Ragnar Orehhov.  Foto: Erakogu

Reedel jõudsid eriolümpia maailmamängudelt tagasi ka Jaanikese kooli endised ja praegused õpilased, kaasas kuld- ja hõbemedal.

Kuldmedali korvpallis võitis kooli vilistlane Jaanus Paris ja hõbemedali judos sai Jaanikese kooli õpilane Aleksandrs Zaicevs. Neljanda kohaga tulid kaugelt maalt tagasi jalgpallurid Ragnar Orehhov ja vilistlane Margus Karulin, kusjuures Orehhov oli jalgpallikoondise väravavaht.

Reede pärastlõunal jõudiski Araabia Ühendemiraatidest suurem osa Eesti delegatsioonist Tallinna lennujaama, kuhu neid tuli vastu võtma rohkesti huvilisi. Jaanikese kooli sportlasi läksid pealinna pidulikult tervitama direktor Jaanika Käst, õppejuht Mai Talu, huvijuht Merike Mõttus ja õpetaja Maret Lill. «Meil oli kooli silt ja lilled kaasas, emotsioonid olid ülevad. Ega nad vist uskunud, et Valgast kohale tuleme,» meenutas Jaanika Käst. Kui kallistused ja lillekimbud sportlastele ja nende treeneritele üle anti, suunduti tänukirja-tseremooniale ning tordisöömisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles