Põlva mehed pidid tunnistama Kehra paremust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitlust oli kohtumises piisavalt. FOTO: Helin Potter/Arhiiv
Võitlust oli kohtumises piisavalt. FOTO: Helin Potter/Arhiiv Foto: Helin Potter/arhiiv

Meistriliiga vaheturniiri eelviimases kohtumises katsus Coop Põlva jõudu HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga. Tuli tunnistada vastase paremust tulemusega 28: 36.

«Mäng oli äärmiselt põnev, kuigi meilt sõitis võõrsile vaid 9 mängijat. Haiguste ja vigastuste tõttu on mitu meest eemal ning väravas oli seetõttu väljakumängija Marken Järv, mis oli minul treenerina meistriliigas täiesti uus kogemus,» rääkis meeskonna treener Kalmer Musting.

Samas tegi tagaliin tema sõnul head tööd ja tehnilist praaki ei olnud ka liiga palju, millega suudeti vältida «suurt sauna». Järv tõrjus isegi ühe 7 meetri karistusviske.

«Tuleb tunnistada, et vastane ei tabanud ülemäära hästi: korduvalt tabas pall latti või lendas väravast mööda. Mängu viimasel kümnel minutil vahe suurenes. Vaheturniiri viimaseks kohtumiseks HC Tallinnaga on lootust, et oleme tugevamas koosseisus ja saame teha parema mängu,» säilitas Musting optimismi.

Väravaid viskas Põlva poolelt kuus meest: Tõnis Kase 10, Markel Veiko ja Tõnu Jõks 7, Ranar Pügi 2, Jaanus-Peeter Rüütli ja Kaarel Raidmets ühe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles