Põlva haigla uue juhatuse liikme konkurss kukkus läbi

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva haigla praegune juht Koit Jostov ütles, et kui uut liiget ei suudeta aprilli lõpuks välja valida, võib ta ka ajutiselt jätkata, kuid ei näe sellel eriti mõtet.
Põlva haigla praegune juht Koit Jostov ütles, et kui uut liiget ei suudeta aprilli lõpuks välja valida, võib ta ka ajutiselt jätkata, kuid ei näe sellel eriti mõtet. Foto: Maarius Suviste

Põlva haigla nõukogu kuulutas veebruaris välja konkursi uue juhatuse liikme leidmiseks, kuid juba kuu hiljem selgus see, et sobivaid kandidaate ei leitud. Konkursil kandideeris ka haigla praegune juht Koit Jostov, kes nõukogu poolt heakskiitu ei saanud.

Põlva haigla nõukogu esimees Marek Seer oli kommentaarides napisõnaline. Ta ütles, et konkursist osavõtjate nimesid ei saa avalikustada, sest arvestama peab isikuandmete kaitset. Selle tõttu ei saanud ta kommenteerida ka seda, kas Jostov kandideeris ning miks ta valituks ei osutunud.

Siiski saime läbi mureliku Põlva elaniku teada selle, et üheks kandidaadiks oli just haigla praegune juht Koit Jostov. Jostoviga ühendust võttes kinnitas ta seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles