Motokeskus võib saada uue omaniku

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid kasutuseta seisnud legendaarne Jaanikese krossirada täitus mullu juunis taas võistlejatega, kui seal peeti motokrossi Eesti noorte meistrivõistluste neljas ja pitbike’ide Eesti meistrivõistluste teine etapp.
Aastaid kasutuseta seisnud legendaarne Jaanikese krossirada täitus mullu juunis taas võistlejatega, kui seal peeti motokrossi Eesti noorte meistrivõistluste neljas ja pitbike’ide Eesti meistrivõistluste teine etapp. Foto: Arvo Meeks

Enamik Valga vallavolinikke toetab mõtet, et vald võiks osta Jaanikese motokeskuse kinnistud. Küsimusi tekitavad aga müügihind ja keskuse edasine töös hoidmine.

Valga lähedal Jaanikese külas asuv 1960. aastatel loodud krossirada oli omal ajal üle maailma tuntud. Vahepeal käis kompleks aga käest kätte ja sealne tegevus jäi pikalt soiku. Mullu suvel seal peetud võistlus oli esimene üle ligi kümne aasta. Vahepealsetel omanikel olid kompleksiga suured plaanid, sinna pidid tulema spaahotellid. Siis aga saabus majanduskriis ja ideed läksid vett vedama.

Keskus on 2017. aastast müügis. See paikneb kahel kinnistul kokku veidi enam kui 30 hektaril. Seal on parklad ja 712-ruutmeetrine hoone, kus asub hostel ja baar. Ostu on kaalutud varemgi, kui hind oli üle kahe korra kõrgem. Nüüdseks on see langenud 250 000 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles