Otepää Konsum avas taas uksed

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää Konsumi avamisel: Otepää volikogu esimees Jaanus Barkala (vasakul), Elva tarbijate ühistu juhatuse esimees Hando Ivask ja Otepää vallavanem Kaido Tamberg. Vald kinkis poele peale lillede ka valla lipu.
Otepää Konsumi avamisel: Otepää volikogu esimees Jaanus Barkala (vasakul), Elva tarbijate ühistu juhatuse esimees Hando Ivask ja Otepää vallavanem Kaido Tamberg. Vald kinkis poele peale lillede ka valla lipu. Foto: Maarius Suviste

Viimase poole aasta jooksul põhjalikult uuendatud ja mõnda aega suletud olnud Otepää Konsum on taas avatud.

Eile leidis kaubanduskeskuses aset poepidaja Elva tarbijate ühistu tänuüritus. Sellel tänati nii koostööpartnereid – projekteerijaid, ehitajaid, sisekujundajaid ja teisi – kui ka töötajaid. Klientidele on Konsum avatud tänasest.

Maja sai juurde oluliselt müügipinda ning selles on nüüd ka nutikassad ja lift. Otepää kesklinnas asuv kolme korrusega kaubanduskeskus avatakse etapiviisiliselt ja ehitustööd jätkuvad juunini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles