Kreeklased tõid Vahemere maitsed linna asemel maale

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Eesti-Kreeka pere: restorani Privileeg kreeklasest juhataja Vasileios Makrygiannis ja abikaasa Piret Makrygiannis. Vanemate sõnul on ema süles Spyros eheda Kreeka temperamendiga, isa süles pesamuna Erik aga rahulik eestlane.
Eesti-Kreeka pere: restorani Privileeg kreeklasest juhataja Vasileios Makrygiannis ja abikaasa Piret Makrygiannis. Vanemate sõnul on ema süles Spyros eheda Kreeka temperamendiga, isa süles pesamuna Erik aga rahulik eestlane. Foto: Arvo Meeks

Järgmisest nädalast leiab Otepää maaliliste kuplite vahelt ehedat Kreeka temperamenti ja Vahemere kööki. On suur juhus, et kreeklased avasid restorani Tallinna asemel hoopis Lõuna-Eestis.

«Tere-tere!» ütleb selges eesti keeles kreeklane Vasileios Makrygiannis ja ulatab terekäe. Ta on Mäha külas Otepää golfikeskuses asuva restorani Privileeg juhataja.

«Vaadake, kui ilus siin on! Kui kaunis vaade siit avaneb! See on suure potentsiaaliga koht!» vaatab ta restorani suurest ja avarast aknast välja laiuvale puhtale loodusele, kus kevad on veel tärkamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles