Veoki paagist varastati 200 liitrit kütust

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoauto kütusepaak.
Veoauto kütusepaak. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval, 7. aprillil teatati, et Võru vallas Vastseliina alevikus Tootmise tänava ettevõtte territooriumil seisnud veokil lõhuti kütusepaagi luuk ning varastati 200 liitrit diiselkütust.

Kahju on 260 eurot. Juhtumi osas alustati kriminaalmenetlust.

Vargus toimus puidutööstus- ja rahvusvaheliste kaubavedude ettevõtte Förmann NT AS territooriumil. Firma juhataja Taavi Nassar ütles, et veok ei viibinud aiaga piiratud alal.

Samas on tema sõnul üsna erakordne, et kütust varastati territooriumilt, millel on ka valvur. «See juhtus taga nurgas. Päris valvuri silma alla see ei jää, aga ikkagi aeg-ajalt teeb territooriumil valvet. Ikkagi päris nahaalne.»

Nassari sõnul on tegemist pigem väikse ebamugavusega, mis oluliselt tööd ei takista, ent murelikuks teeb siiski, et selliseid asju veel ette tuleb. «Eestis on selliseid vargusi väga harva ette tulnud. Kui, siis pigem rahvusvahelistel vedudel Euroopas seespool.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles