Liit sai uue juhi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna kolme omavalitsuse tegevusi asus koordineerima Räpina vallajuht Enel Liin.
Maakonna kolme omavalitsuse tegevusi asus koordineerima Räpina vallajuht Enel Liin. Foto: Andrus Karpson/Räpina  vallavalitsus

Põlvamaa Omavalitsuste Liidu juhtimise kord läheb üle Räpina vallale ja selle esindajale, vallavanem Enel Liinile. Aseesimeheks sai Kanepi vallavanema kohusetäitja Piret Rammul.

Pärast haldusreformi jäi maakonda kolm omavalitsust: Põlva, Räpina ja Kanepi vald. Lepiti kokku, et omavalitsused osalevad nii liidu töös kui ka juhtimises võrdsetel alustel: sestap vahetub ka liidu juht. Esimesena sai juhtimisõiguse Põlva vald.

«Olen uhke ja tänulik, et Räpina piirkonna esindajana on järg nüüd minu käes,» sõnas Räpina vallavanem Enel Liin. «See tähendab mulle suurt vastutust, lisatöid niigi tihedatesse tööpäevadesse, aga ka võimalust rääkida kaasa maakonna arengus. Näeme kõikjal probleeme, aga peaksime nägema ka võimalusi ja oma edulugu. Minule oli viimase aja suurim tunnustus – ja pean seda eelkõige maakonna saavutuseks –, kui meie sõprusmaakonna esindajad Saksamaalt Segebergist meie iseseisvusaja saavutusi kiitsid.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles