Selts ootab Hurda auhindade kandidaate

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu oli üks preemia lauareaate Tiia Allas.
Mullu oli üks preemia lauareaate Tiia Allas. Foto: Indrek Sarapuu

Jakob Hurda nimeline Põlva rahvahariduse selts annab 27. juulil Põlvamaal Himmastes 28. korda välja Jakob Hurda rahvuskultuuri auhinnad.

Igal aastal antakse välja kaks preemiat, neist üks Põlvamaal oma tegevusega silmapaistnud isikule. Need määratakse eriliste teenete või kestva viljaka tegevuse eest Eesti rahvuskultuuri viljelemisel, arendamisel ja jäädvustamisel ning järjepidevuse kindlustamisel.

Auhinna suurus laureaadile on 1000 eurot.

Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised või füüsilised isikud. Selleks tuleb 23. aprilliks saata Jakob Hurda nimelisele Põlva rahvahariduse seltsile posti- või e-posti aadressil vabas vormis esildis. Selles peab olema kandidaadi rahvuskultuurialase tegevuse kokkuvõte, auhinna esitamise põhjendus, nimetatud viimase viie aasta jooksul saadud suuremad preemiad ja auhinnad ning täpsed andmed kandidaadi kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles