Laulukaare all kõlab Kõigi Eesti Laul

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Laura Põldvere loodab, et muusika aitab pühapäevasel kontserdil inimesi üksteisele lähendada.
Laulja Laura Põldvere loodab, et muusika aitab pühapäevasel kontserdil inimesi üksteisele lähendada. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Tallinna lauluväljakul saab pühapäeval kell 15 alguse Kõigi Eesti Laul.

Tasuta kontserdi esinejate hulka on lisandunud Tam i Tut, Yasmyn ja Laura Põldvere. Veel astuvad üles Ewert and The Two Dragons, Ivo ja Robert Linna, Revals, Lenna, Svjata Vatra, NOËP, Mari Kalkun, PX Band, Tanel Padar, Synne Valtri Band, Stefan ja Idealnõje Ljudi.

«Oleme rahvas suure jõu ja vastupidamisega, aga oleme kõige võimsamad koos olles,» ütles Laura Põldvere. «Muusikal on kirjeldamatu jõud ja see annab edasi tundeid, mida kinnisel eestlasel raske välja öelda. Kõlagu pühapäeval ilus muusika, mis toob meid üksteisele lähemale ja annab mõista, et me kõik oleme erinevad, erilised ja samas ühtmoodi.»

Kõigi Eesti seisab mõtte-, sõna-, arvamus-, ajakirjandus- ja eneseteostusvabaduse ning kunstilise vabaduse eest. Vabaduse eest ise oma keha ja vaimu üle otsustada. Vabaduse eest ennast Eestis kodus tunda ja oma õiguste eest seista. Vabaduse eest olla iseseisev ja erinev.

Korraldajad kutsuvad võtma kontserdile kaasa riigilippe. Küll paluvad nad turvakaalutlustel maha jätta puidust ja metallist lipuvardad.

Ürituse korraldamist on eest vedanud 50 vabatahtlikku. Kontserdipäeval aitab neid veel 50 abilist üle Eesti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles