Avalik konkurss Otepääl tekitab suuri lahkhelisid (3)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säärane võib tulevikus välja näha spaahotell Otepää linnasüdames: Ugandi Capital OÜ lisatud 3D-joonis detailplaneeringu algatamise avaldusele. 
Säärane võib tulevikus välja näha spaahotell Otepää linnasüdames: Ugandi Capital OÜ lisatud 3D-joonis detailplaneeringu algatamise avaldusele. Foto: Ugandi Capital

Otepää kesklinna plaanitav spaahotell ja kesklinna arhitektuurikonkurss on mõnegi arhitekti murelikuks muutnud. Kui arhitekt Uko Künnapi hinnangul on tegu fiktiivse konkursiga ning arhitektide liitki taunib võistlust, siis vallavanem Kaido Tambergi sõnul on tegu nõuetekohase kõigile avatud konkursiga.

Otepää vallavalitsus kuulutas välja arhitektuurikonkursi eesmärgiga saada parim lahendus Otepääl Valga mnt 1d ja 1e katastriüksuste hoonestamiseks. Paik ise asub keset linna, keskväljaku ääres ning tuntud poeketi hoone taga.

Tingimustest on lugeda, et koostatava detailplaneeringuga plaanitakse liita Valga mnt 1d ja 1e krundid ning rajada sinna kuni 27 meetri kõrgune majutushoone-spaa. Selle lisafunktsioon on väike kauplus, toitlustus ja muu majutuse juurde kuuluv. Lahendus tuleb koostada, lähtudes vallavolikogu 24. jaanuari otsusest.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles