Galerii: Vilaski kestuskross tõi võistlema kiired masinad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval võisteldi Valga lähedal Vilaskis kestuskrossis, kus osalejad võtsid Eesti motospordihooaja avavõistlusel mõõtu 14 masinaklassis. Soolodel võitis kahetunnise võidukihutamise sarnaselt eelmisele aastale Jan Jakobson ja quadidel oli parim Kevin Saar, kes samuti möödunud hooajal Vilaskis esimesena lõpetas.

Soolode sõitu asus juba avaringil juhtima Jan Jakobson (Kawasaki, Sõmerpalu MK), kes hakkas konkurentidega kohe vahet sisse sõitma ja kahe tunni jooksul talle enam ohustajat ei tekkinudki ning noormees võttis avaetapilt kindla võidu. Teisele kohale võistlesid sõidu alguses Martin Leok (KTM, Sõmerpalu MK) ja Viacheslav Golovkin (KTM) Venemaalt, kuid peagi sattus venelane probleemidesse ning langes esikümne lõppu. Seejärel sai Leok juba rahulikumalt võtta ja tulemuseks teine koht. Golovkin suutis sõidu edenedes oma kohti parandada ja üldarvestuses kolmandaks tõusta, kuid kaotust esimesele kahele oli juba 1 ring.

Klasside arvestuses võitis Jakobson E-2s, kus talle järgnesid Golovkin ja Tanel Rauk (Kawasaki, Jõhvi MK). Leok oli parim Enduro klassis, teise koha sai selles Riho Keerme (KTM, Jõhvi MK) ja kolmanda Ragnar Valdstein (Husqvarna, Karksi Racing Team). E-1 arvestuse kiireim oli Marek Künnapas (Husqvarna, Pärnu MC) Kermo Uue (Yamaha, Roosna-Alliku MK) ja Tarvi Remmelgase (Kawasaki, Kagu MK) ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles