Rõuge rattamaraton kolis kalendris ettepoole

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Bosch Eesti maastikurattasari
Bosch Eesti maastikurattasari Foto: Viktor Tund/Bosch Eesti Maastikurattasari

Bosch Eesti maastikurattasarjas saavad rattasõbrad end sel hooajal proovile panna seitsmel etapil. Alustatakse 5. mail Viljandis ja sarjale tõmmatakse joon alla 24. augustil Kõrvemaal. Üks etapp sõidetakse ka Võrumaal.

«Varasemate hooaegadega võrreldes toimuvad etapid veidi teises järjekorras. Kuna Alutagusel jagatakse välja ka Eesti meistrivõistluste medalid rattamaratonis, on see etapp liikunud juuni algusesse. Seni tavapäraselt hooaja lõpus peetud Rõuge rattamaraton stardib seekord juba mais sarja teise osavõistlusena,» tutvustas sarja juht Enno Eilo.

Igal etapil on põhisõit, noorte- ja matkasõit ning lastesõidud. Lastesõidud on mõeldud kuni 10-aastastele tüdrukutele ja poistele ning vanuse alampiirangut ei ole – sõitma võivad minna kõik, kes ratta seljas püsivad.

Kogu sarjale saab ennast võistluste kodulehel kirja panna 24. aprillini, pärast seda saab registreeruda ühe etapi kaupa.

Osalema võib tulla nii individuaalselt kui ka võistkondlikult või naiskonnaga. Tiimis võib olla kolm kuni kuus liiget ning vastavas arvestuses läheb kirja kolm paremat tulemust igal etapil. Võistkondade arv on igal aastal tõusnud.

Kõik, kes osalevad Bosch Eesti maastikurattasarjas vähemalt viiel etapil ja saavad kirja tulemuse ükskõik millisel distantsil, võivad tasuta osaleda Läti sõsarsarja Vivus MTB Maratons viimasel etapil, mis on 7. septembril. Start antakse sellele Eestimaa pinnal Vastse-Roosas Võrumaal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles