Põlva tiim asus veerandfinaali seeriat juhtima

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Kase (palliga) viskas üheksa väravat ning viis Põlva Coopi veerandfinaalist edasi.
Tõnis Kase (palliga) viskas üheksa väravat ning viis Põlva Coopi veerandfinaalist edasi. Foto: Helin Potter

Coop Põlva saavutas käsipalli meistriliiga veerandfinaali esimeses kohtumises Viljandi HC üle võidu tulemusega 33 : 23. Poolfinaalikoha tagab kaks võitu veerandfinaalis.

"Väravavaht Christofer Viilop mängis väga hästi ning kogenud vennad Jõksid toimetasid ilusasti. Kuigi start ei olnud meil väga hea, siis lõpuks saime oma asjadega väga hästi hakkama. Tehnilist praaki oli suhteliselt vähe, võistkond oli hea kaitses ning seekord ka rünnakul," oli põlvalaste treener Kalmer Musting rahul

Oluline on tema sõnul korduskohtumiseks puhata ja vastast mitte alahinnata. "Vastane mängib oma kodusaalis ja kindlasti on nad suutelised kõvasti juurde panema, mistõttu saab teine kohtumine palju raskem olema."

Veerandfinaali esimeses kohtumises panustasid Coopi mehed väravatega järgmiselt: Tõnis Kase 9, Priit Jõks 7, Markel Veiko 5, Otto Karl Kont 4, Andreas Rikken, Tõnu Jõks 2, Marken Järv, Christofer Viilop, Jaanus Peeter Rüütli, Ranar Pügi 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles