Kanepi festivalil saab ekselda ka kanepilabürindis

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Sel suvel toimub Põlvamaal Kanepis esimest korda festival, kus on tegemist ning vaatamist-kuulamist nii suurtele kui väikestele.

Kanepis plaanitakse midagi eriti suurt ja vägevat. Valla noorsootöötajad panid pead kokku ja otsustasid korraldada Kanepi (valgus)festivali. Kindlasti on see midagi sellist, mida varem siinkandis nähtud pole, lubavad korraldajad.

Üritus toimub kõige magusamal suveajal – 19.-20.juulil. Tegemist on kahepäevase festivaliga, mille raames toimub tegevusi kogu perele. Festivali lava asub Jõksi järve ääres, kuhu 19. juuli hilisõhtul tekib lisaks muudele atraktsioonidele ka muinasjutuline valgusmets ja saab näha uhket valgusshowd.

Kindlasti ei möödu festival ilma peota. Peod toimuvad mõlemal päeval ning lavalaudadel astuvad üles tõelised tegijad Eesti muusikamaastikul. 19. juuli õhtuks oodatakse esinema reggae't, hiphoppi ja afropoppi viljelevat ansamblit Bombillaz. Peale teda astub lavale praeguse aja üks popimaid bände Shanon.

Festivaliprogrammist ei puudu laat, mis toimub laupäeval, 20. juulil Kanepi seltsimaja juures. Laadale oodatakse erinevaid kanepitoodete müüjaid. Töötubade käigus saab näha, mida põnevat kanepitaimest teha saab. Päeval on mõeldud ka pere pisemate peale, nemad saavad lustida lastealal. Festival hõlmab tervet Kanepi valda, toimub põnev nutiorienteerumisvõistlus, mille peaauhind on eriti magus. Esmakordselt on festivali raames võimalik ekselda kanepilabürindis.

Festival lõpetatakse suure noorte suvepeoga Pam' Möllu. Õhtut alustavad noored hip-hopi poisid Küberünnak & Karmo. Peole paneb punkti tõeline Eesti räpilegend Genka ja enneolematu ilutulestik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles