Coop Põlva pääses meistriliiga poolfinaali

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Jõks (valges) naasis Coopi ridades platsile veerandfinaaliks ja viskas kokku 13 väravat.
Priit Jõks (valges) naasis Coopi ridades platsile veerandfinaaliks ja viskas kokku 13 väravat. Foto: Helin Potter/arhiiv

Coop Põlva tagas käsipalli meistriliiga veerandfinaali teises kohtumises võiduga Viljandi HC üle (31 : 20) koha poolfinaalis, kus hakkab finaalikoha eest võitlema esindusvõistkonna Põlva Servitiga.

«Meie kaitsetegevus oli väga hea. Lisaks oli väravavaht Christofer Viilop esimesel poolajal peaaegu eksimatu. Saime mängu alguses kohe minema ja nii see läks. Tunnustan kõiki mängijaid: kõik mängisid hästi,» võttis Kalmer Musting vaheturniiri kokku.

Väravatega panustasid mehed järgmiselt: Tõnis Kase 7, Priit Jõks 6, Andreas Rikken 5, Marken Järv, Otto Karl Kont 4, Markel Veiko 2, Tõnu Jõks, Fred-Eric Kärblane ja Jaanus Peeter Rüütli 1.

Poolfinaalis on koha taganud lisaks Coop Põlvale ka Põlva Serviti – nagu eespool mainitud – ja HC Kehra/Horizon Pulp & Paper. Neljanda poolfinalisti selgitavad välja SK Tapa ja HC Tallinn.

Poolfinaali esimene kohtumine Põlva Serviti ja Coop Põlva vahel on laupäeval Mesikäpa hallis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles