Tõrva abivallavanem vahetatakse välja

Tiit Loim
, reporter
Copy
Tõrva abivallavanem Kalev Laul (fotol) vabastatakse ametist ja tema asemel asub tööle senine vallavalitsuse arendusosakonna juhataja Andres Agan.
Tõrva abivallavanem Kalev Laul (fotol) vabastatakse ametist ja tema asemel asub tööle senine vallavalitsuse arendusosakonna juhataja Andres Agan. Foto: Arvo Meeks

Tõrva abivallavanem Kalev Laul vabastatakse ametist ja tema asemel asub tööle senine vallavalitsuse arendusosakonna juhataja Andres Agan. Vallavanem põhjendab muutust pika plaani seadmise vajadusega. Lauli sõnul ta pahane pole ning keskendub nüüd majaehitusele ja õpingutele.

Tõrva vallavolikogu kiitis vallavanem Maido Ruusmanni ettepanekul loodud praeguse abivallavanema ametist vabastamise ja uue ametisse määramise eelnõu eile heaks. Lauli viimane tööpäev on 14. mai ja järgmisel päeval alustab ametis Agan.

Kõnealuse positsiooni vastutusalasse jäävad nii kultuur, sotsiaalvaldkond, haridus kui sport. Volikogus küsis sotsiaaldemokraat Karl Kirt, kas otsusest järeldub, et Laul ei saanud oma tööga hakkama. Ruusmanni sõnul see nii pole, vaid eesmärk on vallavalitsuse töö parem korraldamine. «Ühinemise järel olid meil ühed kiiremad asjad, mis puudutasid igapäevatöö käigus hoidmist. Nüüd peame jõudma järgmisesse faasi, mis puudutab pikemat planeerimist. Ma arvan, et meil kõigil peab olema riigimehelikkust, tarkust ja oidu muudatusi teha, kui on eesmärgid vaja täita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles