Selgusid pressi suurim sõber ja vaenlane

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helve Särgava
Helve Särgava Foto: Postimees / Scanpix

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) liikmeslehtede peatoimetajad valisid täna Tallinnas peetud aastakoosolekul 2011. aasta pressisõbraks kohtunik Helve Särgava ja pressivaenlaseks Eesti Suusaliidu.

Harju maakohtu esimees Helve Särgava pälvis pressisõbra tiitli selle eest, et tema puhul on peatoimetajate hinnangul tegemist väga hea ja avatud suhtlejaga, kes suhtub ajakirjanikesse sõbralikult. Pressisõber saab auhinnaks nimelise ruupori, mis valmib Kuldgraali metallikunstnike käsitööna.

Pressivaenlaseks valisid peatoimetajad Eesti Suusaliidu, kes valetas ja vassis.

Kinnitati liidu 2012. aasta eelarve ning kuulati EALLi tegevjuhi Mart Raudsaare ja nõukogu esimehe Erik Roose kokkuvõtet lõppevast aastast. Ettekandega esines Eesti Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees ja Riigikogu liige Sven Mikser.

Aastakoosolek valis järgmiseks aastaks EALLi nõukogu liikmeteks Priit Hõbemägi, Peep Kala, Erik Kalda, Kadi Lamboti, Meelis Mandeli, Kristjan Maueri, Margus Metsa, Priit Rauniste, Erik Roose, Andrei Titovi ja Vallo Toometi. Nõukogu esimees on tuleval aastal Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles