Põlengus hukkus vanem mees

Siim Saavik
, reporter
Copy
Kohal käisid nii päästjad kui ka kiirabi. Foto on illustratiivne.
Kohal käisid nii päästjad kui ka kiirabi. Foto on illustratiivne. Foto: Lilli Tölp

Põlvamaal eile hilisõhtul puhkenud põleng nõudis vanemaealise mehe elu.

Häirekeskus sai teate Kanepi vallas Jõksi külas puhkenud põlengust minut enne kella poolt kahteteist. Kohale sõitsid nii päästjad kui ka kiirabi.

Paraku selgus kohapeal, et põlengu tagajärjel on hukkunud 79-aastane mees. Kohal oli ka tema pojapoeg, kes oli vanaisale muretsenud suitsuanduri, mis põlengust lastelast telefonitsi teavitas. Paraku oli pojapoja saabudes vanaisa juba seisundis, mille tõttu tema elu päästa ei õnnestunud. Päästjate saabumiseni summutaski mees põlengut käsikustutitega ise.

Pojapoeg oli päästeameti valvepressiesindaja sõnul päästjatele rääkinud, et vanaisa oli suitsumees, kes võis ka voodis suitsu teha. See eakale mehele saatuslikuks tõenäoliselt saigi.

Põlengus sai kahjustusi tuba, kust hukkunu leiti. Täpsemalt said kannatada voodi ja kardinad. Päästjad kustutasid suitseva voodi ja kardinad lõplikult.

Õnnetuskohal käis ka politsei. Juhtunu täpsemate üksikasjade väljaselgitamiseks alustati uurimist. Esialgsetel andmetel põhjustas tulekahju põleva sigaretiga ja joobes olekus voodis uinumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles