Valga kergejõustiklased trimmisid Hispaanias EMiks vormi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Karl Kristjan Kajak (vasakult), Eesti Kurtide Spordiliidu juhatuse ja Võrumaa kurtide ühingu liige Argo Purv ning Tanel Visnap.
Karl Kristjan Kajak (vasakult), Eesti Kurtide Spordiliidu juhatuse ja Võrumaa kurtide ühingu liige Argo Purv ning Tanel Visnap. Foto: Erakogu

Kurtide kergejõustiku Euroopa meistrivõistlusteks valmistuvad Valga sportlased Tanel Visnap ja Karl Kristjan Kajak veetsid kaks nädalat laagris Hispaanias.

EM peetakse juulis Saksamaal. Meeste treeneri Raimond Lutsu sõnul valiti treeningpaigaks soojema kliimaga koht, kuna see vähendab tervisemuresid. «Pöörasime rõhku kõige rohkem kiiruse arendamisele ja üldfüüsilisele ettevalmistusele. Tegime ka kaugushüpet ja harjutasime 400 meetri tõkkejooksu, kuna Karl Kristjan Kajak stardib ka 400 meetri jooksus.»

Mõlemad mehed lähevad Lutsu sõnul EMilt medalit püüdma. Mai lõpus Leedus peetavad Baltimaade võistlused peaksid vormist täpsema pildi andma.

Luts on tänulik laagri korraldamisel abiks olnutele. «Oli meeldiv, et meid toetas Eesti Kurtide Spordiliit. Mina pean olema väga tänulik perekond Salele, nii Teresa kui Veiko abistasid laagri korraldamisel.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles