Serviti finaalis, Coop mängib pronksile

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Coop Põlva mängujuht Tõnis Kase (nr 3) viskas poolfinaalseerias 20 korda palli Serviti väravasse.
Coop Põlva mängujuht Tõnis Kase (nr 3) viskas poolfinaalseerias 20 korda palli Serviti väravasse. Foto: Helin Potter

Põlva käsipallimeeskondadel on meistriliiga poolfinaalid mängitud. Serviti alistas kolmandas kohtumises duubelvõistkonna Coop Põlva 40 : 27 ja tagas pääsu finaali. Coop Põlva mängib pronksile.

«Mängisime kolmanda kohtumise halvasti. Coop pakkus väga hea tempo, just esimesel poolajal. Lõpptulemus kujunes selliseks peamiselt seetõttu, et Coop andis just teisel poolajal rohkem mänguaega ka vahetusmängijatele. Meie vahetasime kohe rohkem ja kestsime ka seetõttu paremini. Mängus oli kiirust ja tempot tublisti ning neil, kes peavad Coopiga pronksiseeriat mängima, ei saa kerge olema, sest mängijad on täis tahtmist end tõestada,» võttis poolfinaalseerias Servitit juhendanud Rein Suvi mängud kokku.

Põlva Serviti poolelt visati väravaid järgmiselt: Henri Sillaste 8, Hendrik Varul 7, Alfred Timmo ja Ülljo Pihus 6, Anatolii Chezlov 5, Stanislav Kholodiuk 4, Martin Grištšuk 3 ning Sander Sarapuu ühe.

Coop Põlva poolt realiseeris Tõnis Kase 10 tabamust. Priit Jõks lisas 6, Andreas Rikken 4, Markel Veiko 3, Fred-Eric Kärblane 2 ning Otto Karl Kont ja Christofer Viilop ühe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles