Dirigent sai kingiks uue trompeti

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Jose Antonio Page Ramirez 
Jose Antonio Page Ramirez Foto: Arvo Meeks

Hiljuti oli kõigil huvilistel hea võimalus Valga kultuurikeskuses kuulata Piirilinna Bigbändi kontserti «Hispaania trompetist».

Orkestri dirigent on Valga muusikakooli õpetaja Jose Antonio Page Ramirez, kellele anti kontserdil kingitusena üle uhiuus trompet, andis Valga vallavalitsus teada.

Solistidena astusid üles Kaidi Kuusk ja Jaana Oberst, kes laulis duetti koos külalisesinejast ooperisolisti German Gholami Torres-Pardoga. Hispaaniast pärit Torres-Pardo esitas laule tuntud ooperitest ning tema esituses kõlas uhkelt ka «Halleluuja». Külalistena esines kontserdil veel saksofonikvartett Valmierast.

Bigbändi liikmeid, nende dirigenti ja külalis- esinejaid tervitas ja tänas kauni kontserdi eest Valga vallavanem Margus Lepik. «Lisaks sellele, et olete tore ja tubli kontserdibänd, olete te Valga visiitkaart ja alati linna olulistel üritustel oma koosseisuga väljas. Hea meel on, et teiega on liitunud noor ja temperamentne mees Hispaaniast, kes asunud dirigendiametisse ning andnud bigbändile uue hingamise. Edu teile,» soovis vallavanem, kes andis valla poolt üle tänukirjad Ramirezele ja Peeter Normanile, kes olid kontserdi korraldamise eestvedajad.

Piirilinna Bigbändile panid 2003. aastal aluse vennad Soovaresed. 2014. aastast on bändi dirigent Ramirez. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles