Haigla uus juht loodab Tartu arste Põlvasse meelitada

Tiit Loim
, reporter
Copy
Põlva haigla uueks juhiks valitud Margot Bergmann töötab ülikoolis füsioteraapia nooremteadurina ning juhib ka sama valdkonna ettevõtet. Esialgu ta Põlvasse ei koli, vaid hakkab tööle sõitma Tartust.
Põlva haigla uueks juhiks valitud Margot Bergmann töötab ülikoolis füsioteraapia nooremteadurina ning juhib ka sama valdkonna ettevõtet. Esialgu ta Põlvasse ei koli, vaid hakkab tööle sõitma Tartust. Foto: Sille Annuk / Postimees

Põlva haigla uueks juhiks valiti Tartu Ülikooli nooremteadur Margot Bergmann. Põlvast pärit naine loodab haiglasse lisada eriarsti vastuvõtte ning suurendada asutuse mõju taastus- ja järelravihaiglana.

Haigla nõukogu valis Bergmanni uueks juhatuse liikmeks 3. mail. Ta alustab haiglajuhina tööd 3. juunil, vahetades tegevdirektori ametikohal välja 19 aastat sellel kohal olnud Koit Jostovi. 31-aastane Bergmann on lõpetanud Tartu Ülikooli (TÜ) füsioteraapia eriala, lisaks magistriõppe 

Brightoni Ülikoolis. Praegu õpib ta TÜ liikumis- ja sporditeaduste doktorantuuris. Ühtlasi on ta ülikoolis füsioteraapia nooremteadur ning juhib füsioteraapiale ja järelravile spetsialiseerunud ettevõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles