Selguvad tublimatest tublimad emad

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Emadepäeva juurde kuulub ka pidulik lillekimp.
Emadepäeva juurde kuulub ka pidulik lillekimp. Foto: Mihkel Maripuu

Homme selgub Põlva kultuurikeskuses Põlvamaa aasta ema. Ühtlasi saab teoks Põlvamaa lasteaedade laulupäeva finaal. Peo külalisesinejad on Adeele Sepp ning Jaan Jaago.

Laupäeval antakse Nõuni kultuurimajas üle Otepää valla aasta ema tiitel. Kavas on ka heategevuslik tordioksjon. Osalejad peaksid võtma kaasa tordi või koogi: see võib olla nii soolane kui ka magus.

Valga valla aasta ema selgub pühapäeval Valga keskväljakul toimuval kontserdil «Rõõmuks emale». Esinevad Valga ning Valka laulu- ja tantsulapsed. Külalisesineja on Merlyn Uusküla.

Tõrva valla aasta ema hõigatakse välja pühapäeval Taagepera lossispaas toimuval emadepäeva tähistamisel. Muusikaliselt sisustab ürituse Tõrva muusikakool. Järgneb emadepäeva kontsert «Kingitus emale», kus esinevad laulja ja näitleja Adeele Sepp ning kitarrist Jaan-Eerik Aardam.

Samuti selgub pühapäeval Võru maakonna aasta ema. Kontsertaktusel kultuurimajas Kannel esinevad Kreutzwaldi kooli mudilaskoor, muusikakooli akordionistid, segarahvatantsurühm Hopser ja naisrahvatantsurühm Kabujalakesed ning naisansambel Sinilill. Kontserti juhib Ingrid Välbe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles