Linnamäel rullub lahti trikoloori lugu

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Lavastuse «Taevas, muld ja tulevik» proovid on alanud. Pildil näitlejad Veikko Täär (vasakult), Lauri Kink, lavastaja Peep Maasik ning näitlejad Raivo Adlas ja Rauno Kaibiainen.
Lavastuse «Taevas, muld ja tulevik» proovid on alanud. Pildil näitlejad Veikko Täär (vasakult), Lauri Kink, lavastaja Peep Maasik ning näitlejad Raivo Adlas ja Rauno Kaibiainen. Foto: Otepää Kultuurikeskused

Järgmisel kuul möödub 135 aastat sinimustvalge lipu õnnistamisest Otepääl. Selleks puhuks tuuakse Otepää Linnamäel lavale vabaõhuetendus «Taevas, muld ja tulevik».

«Lähenemas on Eesti lipu 135. aastapäev ja tundsin, et see vajab väärikat tähistamist,» ütles idee algataja ja etenduse projektijuht, Otepää Kultuurikeskuste loomejuht Merilin Kirbits. «Teatriinimesena arvan, et suur kummardus on kirjutada ja luua millestki või kellestki näidend ja lavastus ning seda kultuurikeskustega tegema hakkasimegi.»

Korraldus ja proovid käivad täie hooga. «Lavastus ei räägi ainult, kuidas sündis Eesti lipp, vaid see räägib ka meie tunnetest ja mõtetest, minevikust, olevikust ja tulevikust,» lisas Kirbits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles